UPV
logo ACTS
 

Art i activisme

16-11-2022

Sin categoría

VII Jornada sobre Art i Activisme contra la Violència de Gènere

24 de novembre de 2022 de 16.00 a 20.00 h

Inscripció: http://bit.ly/3hO9Oyw

WEBINAR: https://us06web.zoom.us/j/88660023123 YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=dTuHCk7nUw8  

Aquestes jornades sorgeixen de la col·laboració amb FUNDACIÓ ALANNA, així com amb artistes visuals i investigadores que lluiten per la igualtat (GLOCAL 2020-21 i PAC 2014-19). Inclouen activitats participatives que fomenten la coherència solidària de les polítiques socials contra la violència de gènere amb el compromís de complir els ODS.

Aquestes activitats tenen com a objectiu la celebració de la VII jornada entorn del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, amb un caràcter sensibilitzador, cultural i proactiu, que se centra en la ciutadania des de l’art i l’activisme participatiu, així com el foment la col·laboració d’associacions, plataformes i supervivents del feminicidi per a l’apoderament. En les jornades s’explora l’art que treballa en la lluita contra la violència de gènere i es genera un lloc de referència en el debat sobre la contribució de la UPV en l’erradicació de la violència de gènere.

També tracta d’empoderar les dones i conscienciar homes i dones de la necessitat d’una lluita comuna enfront del masclisme, així com de generar un debat transversal i aconseguir conclusions des del feminisme. L’objectiu final d’aquestes jornades és la publicació del tercer llibre de la COL·LECCIÓ VIOLÈNCIA DE GÈNERE, FEMINISME I CULTURA VISUAL.

Web: www.artecontraviolenciadegenero.org

PROGRAMA COMPLETO.pdf

campus UPV de excelenciacampus UPV de excelencia
Vicerrectorado de Arte, Ciencia, Tecnología y Sociedad
Universitat Politècnica de València © 2021 · Tel. (+34) 96 387 90 00 · informacion@upv.es
EMAS upv